Artikler om Sundhed

Sommerferien kan være aktiv.

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Sommerferien står for døren og det betyder at vi skal til at finde ud af hvor årets rejse skal gå hen. Hvis du læser her på siden, er der en god sandsynlighed for, at du går op i din sundhed og helbred, og ikke blot ønsker en charterferie med 10 timer om dagen på en solstol ved en tilfældig strand et sted i europa.

Du vil sandsynligvis gerne have en aktiv ferie, og det er der mange måder at få på. For det første skal du vælge en destination, hvor det er mere oplagt end andre at være aktiv. Mallorca har nogle fantastisk ruter rundt i bakker og bjerge, hvis du er til cykling. Du kan læse mere om Mallorca her

På Kreta kan du besøge Samaria kløften, der er en helt fantastisk oplevelse, der ikke blot er en smuk og fantastisk naturoplevelse. Det er også en udfordrende tur, der giver styrke til balder og lår og kondition, medmindre du bruger hele dagen på det.

Billedet her er fra BravoTours.dk

Billedet fra Samaria kløften: Kilde BravoTours.dk

Aktiv ferie eller Aktiv ferie

Der er mange rejeselskaber der tilbyder “aktiv ferie”, hvor der på hotellet er rig mulighed for at spille tennis, svømme, styrketræne eller lignende, men medmindre formålet med rejsen decideret er motion, er det ofte en bedre ide at vælge at have en aktiv ferie frem for at bestille en.

Vælg destinationer der indbyder til at være aktiv, muligheder for vandreture, gode ruter til cykling eller lignende, der gør det let at komme ud og bevæge sig på ferien.

Løb i sandet

Der findes ikke meget der er bedre end en god løbetur, dette gælder både når du er hjemme, og når du er på ferie. Udnyt stranden og tag en løbetur langs vandet i vandkanten, hvor sandet gør det muligt at løbe. Gør det tidligt om morgen, på den måde er du ude inden der kommer mennesker og stranden er tom, samtidig er det inden solen for alvor begynder at bage ned og gør det “farligt” at løbe.

At løbe i sand der giver lidt efter, er ikke blot hårdere og sundere end at løbe på asfalt, det gør dig også hurtigere og dine muskler bliver styrket på en anden måde. Der er altså mange gode grunde til at tage en hurtig løbetur, hvis der er en sandstrand, hvor det er muligt.

Perfekt til løbeturen

Perfekt til løbeturen

Billederne på siden er lånt hos Bravo Tours

 

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.