Artikler om Sundhed

Vælg aktivt legetøj til stranden

Vælg aktivt legetøj til stranden

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Sommeren er over os, selvom kalenderen siger, at der stadig er et par uger til. Det betyder også, at der snart ikke er lang tid til at de fleste af os begynder at vende næsen mod de danske strande og køre mod kysterne. Sammen med strandture følger også en masse tid der skal bruges i solskinnet.

Bevæg jer sammen

Det kommer nok ikke bag på nogen, at det er sundt med motion, det gælder også når man er ved stranden. Det bedste råd til at have børnene med til stranden er derfor at lade iPad’en og telefonen ligge derhjemme, og tag noget legetøj med der holder jer aktiveret. Der findes masser af strandlegetøj der både aktiverer dig og dit barn.

Netop at det er legetøj, der både er sjovt for voksne og børn, gør at det meget mere anvendeligt, da dit barn eller dine børn hurtigt kan mærke om du også har det sjovt, når I leger, og dette smitter af og giver dem lyst til at lege mere.

Husk at tænke på dit barns udvikling og stadie, når du køber strandlegetøj. Det er eksempelvis langt fra alle, der har motorikken til at spille strandtennis i en alder af 7 år, og det vil derfor meget hurtigt blive mere irriterende end sjovt for nogen af jer. Man går aldrig helt galt i byen med en bold af en eller anden form, da alle kan leje med dette og man selv kan opsætte lige de regler man vil.

Det vigtigste er, at du star dit barns hele unge år lærer dem at motion og det at bevæge sig er noget sjovt, og at det er noget i kan gøre sammen. Husk desuden at beskytte dit barns hud mod solens stråler, og vælg solcreme uden unødvendige tilsætningsstoffer.

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.