Artikler om Sundhed

Akupunktur ved genoptræning

Akupunktur ved genoptræning

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

De fleste der træner på et nogenlunde plan, har nok på et eller andet tidspunkt prøvet at rende ind i en skade, som de har haft problemer med at blive kvit igen. En af de mest genstridige former for skader er lyskeskader, da det er besværligt at behandle. Ofte er det overbelastede eller delvist overrevne muskler, hvilket er svært at arbejde med. Her er et lille oprids af, hvad du kan prøve, hvis skulle være så uheldig at blive ramt af en sådan skade.

I de fleste tilfælde kan det klares hos en fysioterapeut, hvor man får et træningsprogram der skal følges. Andre gange forsøger man med ro og varmebehandling. I alvorlige tilfælde er det nødvendigt med en operation. Der er dog en ting der er fælles for de fleste typer af traditionelle behandlinger, nemlig at det tager mange måneder, for man er tilbage i fuldt vigør igen, hvilket er irriterende, hvis man har en form, der skal holdes ved lige. Det er ikke unormalt at det tager op mod et halvt år, at blive en sådan skade kvit.

Der findes dog også alternative behandlingsformer mos netop lyskeskader, en af dem er akupunktur. En af de klinikker der har stor succes med at behandle lyskeskader er Boel Akupunktur, der er en del af Acunova.

Normalt kan denne slags skader som nævnt godt tage op til til et halvt år eller mere, men der er flere der har oplevet at der allerede efter ganske få behandlinger sker en forbedring i skaden