Artikler om Sundhed

Disse produkter skal du bruge når du træner

Disse produkter skal du bruge når du træner

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Proteinpulver, preworkout, vitamin- og energidrink, koffeinpiller, fiskeolie og meget meget mere, hører til blandt de produkter du ofte bliver præsenteret for når du begynder at træne.

Men hvad skal du egentlig bruge, og hvordan vælger du f.eks. det bedste proteinpulver. Det kan du blive lidt klogere på her.

Hvad er målet med din træning

Det er ikke altid skide sjovt at stå op to timer før for at træne, eller bruge oceaner af tid på at udvælge og tilberede den rigtige kost, og her er kosttilskud jo meget kærkomment.

Du får det optimale ud af træningen og sparer tid og besvær med madlavningen. Inden du vælger om du skal bruge den ene eller den anden slags proteinpulver, gøre brug af diverse måltidsbarer og andre kost- eller træningstilskud, så kræver det et kig på hvor du vil hen.

  • Vil du gerne opbygge flere muskler
  • Vil du gerne tabe dig
  • Vil du gerne komme i bedre form
  • Vil du vinde et sprint osv.

Ligesom det kræver træning med forskellig indsats så kræver det nemlig også kost og kosttilskud med målrettet indsats at nå dine mål

Proteinpulver er det hyppigst anvendte

Uanset om vi taler muskelopbygning eller vægttab så falder snakken hyppigt på proteinpulver som en hjælp på vejen.

Protein er en vigtig byggesten når kroppen skal opbygge muskler, og proteinpulver er en nem genvej til protein. Der hvor nogen går galt i byen, er hvis de glemmer at tælle kalorierne med. Skal du tabe dig handler det nemlig også om kalorieindtag, og her kan proteinpulveret snyde fordi det ikke rigtig mætter.

Træner du virkelig hårdt og vil du opnå stor muskelmasse, så kan der være brug for ekstra protein, men her skal man passe på, og vælge protein i en god kvalitet.

Pre Workout

Pre workout produkter er rigtig gode hvis du har brug for et ekstra skud energi til din træning, men som udgangspunkt er det ikke et produkt du skal bruge hver dag.

Ligesom med koffein eller andre energiprodukter bliver kroppen resistent og kræver mere for at opnå samme effekt, men en dag hvor du lige har brug for at presse den lidt ekstra, eller skal yde særligt i forbindelse med en konkurrence eller andet, så er pre workout et godt valg. Igen handler det om at vælge kvalitet.

Diverse vitaminer og mineraler

Der er ingen tvivl om at vitaminer og mineraler er gode for dig, og det er faktisk de færreste du kan få for mange af, for kroppen udskiller selv det ekstra den ikke har behov for.

Din krop fungerer, ligesom en bil, bedst når den er tanket op med det rigtige brændstof. Den bedste vej til vitaminer og mineraler er selvfølgelig gennem kosten, men som et alternativ kan vitaminer og mineraler være gode at tage som kosttilskud.

Kig på din kost og find ud af hvilke vitaminer og mineraler du evt. mangler, så du ikke spilder penge på at købe noget du får rigeligt af i forvejen, og som din krop alligevel ikke kan optage.

Gå efter kvalitet

Uanset om du køber proteinpulver, pre workout eller et helt andet kost- eller træningstilskud, så gælder reglen at du skal gå efter kvalitet frem for pris.

Det er dog ikke ensbetydende med at dyreste produkter er de bedste, men læs på pakken og find ud af hvor og hvordan produktet er fremstillet, og gå efter de gode produkter frem for de billige produkter.

Mange kosttilskud og vitaminer virker ikke fordi de er i for ringe kvalitet, eller kommer i en form kroppen slet ikke kan optage.

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.