Artikler om Sundhed

Drop slankekuren og tænk dig om

Drop slankekuren og tænk dig om

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Dette er måske det dårligste slanketip du kan få, men for din sundhed er det et af de bedste. Slankekurer hjælper dig med at tabe noget vægt, men de gør sjældent noget godt for din generelle sundhed.

Et hvert valg er et fravalg

Når man vælger en slankekur til, vælger man som regel noget andet fra. Langt de fleste slankekure der får opmærksomhed, handler om at fokusere på enkelte ting. Eksempelvis drikke en masse juice, kun indtage flydende kost, undgå kulhydrater og lignende. Det kan sagtens have en her og nu effekt, men på den lange bane er det ikke holdbart. Kroppen har brug for kulhydrater, så kan det godt være at vi generelt indtager for mange, men helt at fjerne dem, er ikke sundt.

Dyrk motion og vær fornuftig

At slanke sig er ikke noget man skal forsøge at gøre hurtigt, men noget der bør ske gradvist, hvilket er det bedste fr din krop og for din sundhed. Hvis du dyrker lidt motion og generelt tænker over hvad du putter i munden, er det som regel nok til at holde kroppen godt kørende.

Hvis du vil slanke dig er der faktisk mere eller mindre bare et råd du skal huske på, indtag færre kalorierend du bruger. Så hvis du er en fuldvoksen mand, bruger du ca. 2000 kalorier om dagen, hvis du indtager 1900 taber du dig, så enkelt er det. Hvis du så dyrker ekstra motion, forbrænder du flere kalorier, og så taber du dig hurtigere.

Det er den mest stabile måde at tabe vægt på, og det er samtidig langt den sundeste måde at gøre det på.

 

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.