Artikler om Sundhed

Et væghængt cykelstativ er en funktionel garage- eller kælderløsning til opbevaring af cykler

Et væghængt cykelstativ er en funktionel garage- eller kælderløsning til opbevaring af cykler

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Er pladsen trang i din garage eller i den kælder, i den ejendom I bor i, kan et væghængt cykelstativ være en genial og praktisk løsning for at udnytte udendørspladsen bedst muligt. Til dels også så du og andre beboere kan komme nemt til deres cykel.

Funktionalitet er væsentlig i en hektisk hverdag

Mange mennesker er afhængig af deres cykel og heraf er den uundværlig i det daglige. Heraf må en daglig opbevaringsmulighed af sin cykel også kunne foregå indendørs. Til dels for at sikker cyklens stand mod vind og vejr, men også mod muligt tyveri. Og selvfølgelig også gerne i lettilgængelige cykelstativer. For bruger man sin cykel dagligt som et transportmiddel både for at komme til og fra arbejde samt handle, så må det gerne være hurtigt og nemt at komme til den.

Et rodet garage eller kælderrum

Bor du i eget hus, så er en garage eller kælder også uundværligt til opbevaring af ting. Herunder også sin cykel. Med et cykelstativ, der kan fastgøres til en væg, hvorefter cyklen hænges op ved forhjulet får du skabt mere plads men også muligheden for at få orden på dine ting i din garage. Er man en familie kan et væghængt cykelstativ være en genial løsning frem for de ordinære cykelstativer. Som dertil også tager mere plads frem for et væghængt cykelstativ. Bor du i en ejendom, hvor eneste mulighed er dit kælderrum for opbevaring, kan du med et væghængt cykelstativ skabe mere opbevaringsplads.

Praktisk løsning ligeledes i en cykelkælder

Det kan være, at I som beboerejendom har et større fællesrum for opbevaring af cykler og barnevogne. Heraf kan en funktionel løsning være at etablere væghængt cykelstativer på væggene. Det skaber nemlig mere plads til beboernes barnevogne.

 

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.