Artikler om Sundhed

Gennemsnitshøjden i Danmark

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Det er ingen hemmelighed, at der er forskel på, hvor høje vi mennesker er. Nogle mennesker er høje, mens andre mennesker er lave. Højden på os mennesker er bestemt af genetiske faktorer, som afgør, hvem der bliver høje, og hvem der bliver lave. Vi har ikke selv nogen indflydelse på, hvor høje vi bliver, men hvis en persons forældre, eller andre i dennes familie, er høje, så kan man forvente, at personen også bliver høj. 

Siden mennesker blev til, har der været forskel på vores højde, og derfor kan det være meget relevant at kende gennemsnitshøjden i Danmark, samt at sammenligne den med andre lande.  

Den rigtige gennemsnitshøjde i Danmark

Der findes mange bud på, hvad gennemsnitshøjden i Danmark er. For at kunne finde gennemsnithøjden kræver det et stort analysegrundlag, hvilket kan være svært at skaffe. Derfor kan gennemsnitshøjden også variere meget fra kilde til kilde, da antallet af testpersoner også varierer. 

Den rigtige gennemsnithøjde i Danmark er blevet fundet via en kæmpe undersøgelse, hvor man har sammenlignet næsten 1.500 tidligere undersøgelser. Ifølge Fitnessogmad.dk, hvor man kan læse om undersøgelsen, så er den gennemsnitlige mand 181,4 centimeter høj, mens den gennemsnitlige kvinde er 167,2 centimeter høj. Den gennemsnitlige dansker har altså en højde på 173,3 centimeter.  

Sammenlign din højde – guide til at udskrive fra iPad til trådløs printer 

Nu hvor vi kender gennemsnithøjden i Danmark, så kunne det være sjovt at sammenligne sin egen højde med gennemsnitshøjden. Dette kan man gøre ved at printe billeder ud af sig selv, samt en person af gennemsnitlig højde. 

På nettet kan man læse flere guides til at udskrive fra iPad til trådløs printer. På Techmag.dk kan du læse en rigtig god guide til udskrivning fra iPad til trådløs printer. Guiden er meget letforståelig, hvilket gør den brugervenlig for alle uanset alder.