Artikler om Sundhed

Apps hjælper dit løb

Apps hjælper dit løb

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

For et par årtier siden havde man sin walkman med, hvis man skulle ud og løbe en tur. Så kom discman’en, der havde sine begrænsninger trods dualshock, og hvad det ellers hed. Så kom MP3 afspilleren, der gjorde det lettere at løbe sammen med sin musik. Ja – der er sket meget de sidste par år, og løber de fleste med en smartphone.

Endomondo

Det er efterhånden mere normalt end unormalt, at man har en iPhone eller lignende hængende på armen, når man er ude og løbe en tur. Som regel er der to ting der kører på enheden, en musikafspiller af en slags og så naturligvis os sundhedsinteresserede menneskers yndlingsapp – Endomondo, der er gået fra at være noget ingen havde hørt om, til noget alle kender og alle der løber, enten bruger eller har brugt.

Den lille app der kan holde styr på hastighed, distance og alt det, er heller ikke dum at bruge, hvis man går op i sit løb. Undersøgelserne viser nemlig, at man bliver motiveret til at løbe mere af de små ting som Endomondo viser, nemlig om man er blevet bedre siden sidst. De fleste mennesker kan godt lide at konkurrere, også selvom det er mod sig selv – og derfor kan løb let blive en kamp mod tiden og om at være lidt bedre end sidst.

“one kilometer in ….”

Hvis du løber og bruger Endomondo kender du udemærket den sætning, og den er også med til at få dig til at være en smule mere udholdende, da stemmen fungerer som en motivator i dit løb.

Det er med andre ord en rigtig god ide at benytte apps som denne, især hvis man har lidt svært ved at trække sig selv af sted.

Endomondo er langt fra den eneste – på Mobil.nu kan du finde en stor test af trænings-apps, men vi behøver nok ikke afsløre, hvem der vinder testen.

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.