Artikler om Sundhed

Hestepleje – Forkæl din hest

Hestepleje – Forkæl din hest

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Som hesteejer ved du hvor vigtigt det er at pleje din hest. Både fordi det fremmer resultater, hvis du bruger din hest til konkurrenceridning, men først og fremmest fordi din hest fortjener det bedste! Ligesom mennesker skal hestens fysik vedligeholdes, og særligt hvis du og din hest deltager i stævner er det særligt vigtigt at pleje din hest, så den er rolig, og kan slappe af i musklerne. Et Bemer dækken er en god måde at opnå dette på, da det stimulerer blodomløbet hos din hest, hvilket giver afslapning i hestens muskler, samt forebygger skader

Et revolutionerende dækken

I modsætning til et normalt heste dækken, der almindeligvis bruges til at isolere og afgive varme til hesten, så den ikke fryse ved lave temperatur, har et Bemer dækken et lidt andet formål. Et almindeligt dækken kan ved at afgive varme også begrænse skader hos din hest, men et Bemer dækken gør lige det ekstra! Dette type dækken er elektrisk og gennem hertz signal stimulerer dækkenet hestens blodomløb så affaldsstoffer udskilles hurtigere.

Spar penge på dyrlægeregningen

Selvom det avancerede Bemer dækken ikke kan kurere skader eller helbrede sygdomme hos din hest, kan det forebygge skader. Ved dagligt brug på op til to gange om dagen, kan du øge transporteringen af ilt i årerne hos din hest og derved optimere heling, og forebygge fremtidige skader. Dette er særligt vigtigt hvis den hest er hårdt presset til stævner. Så selvom du ikke kan springe dyrelægen over ved sygdom, kan du forebygge skader hos hesten og effektivisere helingsprocessen i tilfælde af skader.

På den måde kan du faktisk på lang sigt spare en stor mængde penge på dyrlægeregninger. Og som de fleste hesteejere ved, er ridning en dyr interesse og derfor er det altid en fordel at kunne spare lidt.

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.