Artikler om Sundhed

Hold dig sund i solen

Hold dig sund i solen

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Du har hørt det tusind gange før: Du skal huske at smøre dig ind i solcreme, når du går udenfor om sommeren. Du skal passe på din hud og sørge for, at den ikke bliver rød og solskoldet. Det har den ikke godt af.

Vi får ikke meget sol her i Danmark. Når der endelig kommer nogle dage med godt vejr, skynder vi os udenfor. Vi vil nå at nyde det, før det er for sent. Men du skal stadig huske, at du skal passe på dig selv. Du skal tage sikkerhedssele på i bilen, og du skal tage solcreme på som sommeren.

Vælg kvalitet

Det er ikke helt ligegyldigt, hvilken solcreme du bruger. Du bør bruge en høj faktor, der beskytter din hud godt. Derudover bør du vælge en solcreme af god kvalitet. Så kan du være mere sikker på, at den lever op til det, den lover.

Det er ikke altid nok bare at vælge den allerbilligste på hylden. Hvis den ikke passer godt nok på din hud, så er den ikke pengene værd. Det er ligegyldigt, hvor billig den er.

At passe på din hud med solcreme handler om at undgå smerter og sygdom. Det gør ondt at blive solbrændt, og det øger risikoen for kræft. Derfor er det vigtigt, at du passer rigtig godt på.

Vælg økologi

Hvis du tænker over, hvad du putter i din mund, burde du også tænke over, hvad du smører på din hud. Går du op i økologi, kan du vælge en økologisk solplejeserie fra Coola. Hos Coola tænker de over, hvilke ingredienser de putter i deres produkter.

Vil du ikke putte kunstige ting i din mund, så bør du heller ikke smøre dem på din hud. Vælg Coola, og vælg økologi i din solbeskyttelse. Coola passer endda på dyrene og udvikler deres produkter uden dyreforsøg.