Artikler om Sundhed

Hvilket kød er dit kød?

Hvilket kød er dit kød?

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Du står og skal invitere damen på middag, eller måske har du sagt, at det er dig, der holder den næste mandeaften? Det kan også være, at I har besluttet jer for, at hver fredag skal den stå på god mad eller at det nu er jer, der skal holde Grand prix aften. Der kan være mange grunde til at lave en god middag, og derfor kan der være mange grunde til at finde det perfekte stykke kød. Men hvad skal du vælge til den næste store aften?

Måske skal der lam på bordet

Lammekød kan være lækkert, men lige med lam kan det være en smagssag. Lam kan skille vandene, men kender du dit publikum, kan du vælge rigtigt! En lækker og hurtig udskæring kunne være lammechops. Du skal bare sørge for, hvilken tilberedning dine gæster vil have. Om det skal være medium, raw eller noget indimellem. En lammecarret er også altid et dejligt og saftigt stykke kød, som virkelig har den stærke lammesmag. Og så har vi jo også lammekøllen til de større selskaber. Det er et stykke kød, som ikke fås så ofte, og som lamme-elsker kredsene, og de findes, er meget velset! Når du har fundet din perfekte udskæring, så bør du selvfølgelig overveje om ikke det skal være økologisk lammekød.

Alle vil have oksekød

Går vi hen og vælger oksekødet, så kan vi få en masse lækre udskæringer, som vi måske har hørt en del om. B.la. roastbeefen er svær at gå galt i byen med. Med rosmarin kartofler og bearnaise sovs, så har man bare den perfekte middag. Du kan også køre den klassiske nytårsmiddag med oksemørbraden. Et dyrt stykke kød, men af høj kvalitet. Altid saftigt og mørt. Og til den lidt hurtigere middag, ligesom med lammechopsene, kan du vælge en ribeye steak.

Hvad er sundest

Du har måske hørt historier om, at lammekød ikke er godt for dig, men det er mindst lige så godt som oksekød. Så smid de rygter væk. Lammekød og oksekød indeholder begge to forskellige B-vitaminer, der er gode for kroppen. Oksekød indeholder en god mængde jern, der gør det nemmere for os at producere røde blodlegemer, mens lammekød indeholder en masse B2, som styrker dine nerver og er gode for blodcirkulationen.

 

 

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.