Artikler om Sundhed

Hvad med en lidt sundere ferie næste gang

Hvad med en lidt sundere ferie næste gang

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Der er ingen som skal sige, hvordan vi danskere skal tage på ferie. Når langt de fleste af os danskere tager på ferie, så er det fordi, vi vil slappe af, imens vi ikke tænker på hverdag, arbejde og vægttab. I stedet køber vi all inclusive og fylder os med lækker mad og sukkerfyldte drinks, imens vi ligger ved poolen flere timer dagligt. Sådan er der mange som tager på ferie, og det skal de have lov til. Der er dog imidlertid en sundere måde at gøre det på som bestemt også fjerner tankerne fra den kedelige hverdag hjemme i Danmark.

Charterferien bliver siddende

Som nævnt herover så er det ikke de sundeste valg som bliver gjort på de fleste charterferier. Imens vi har brugt det meste af vinteren og foråret på at blive lækker, så vi kan hoppe i et par badeshorts eller en lille bikini, så bruger vi ferien på at tager kiloene på igen. Ifølge en britisk undersøgelse tog deltagerne i gennemsnit 3,4 kg på i løbet af en ferie på 14 dage til USA. Det er selvfølgelig okay, så længe vi kan tabe dem igen, men hvis vi blot forsætter, når vi kommer hjem, kan det blive farligt for helbredet.

Vej jer inden i tager afsted næste gang

Det kan ofte være en fordel at indse, at vi tager lidt på, når vi tager afsted på all inclusive charterferie. Så kan vi veje os inden vi tager afsted, og så veje os igen når vi er hjemme igen. På den måde ved vi, hvor meget vi skal tabe os.

Aktive ferier kan også være ”afslappende”

Men der er ingen som siger, at aktive ferier ikke også kan være afslappende og sjove. På skiferie får vi utroligt meget motion, imens vi glemmer alt om hverdagens stress hjemme i Danmark. Når vi er færdig med at ski, kan man med god samvittighed tage tilbage til hotellet for at slappe af med god mad, da vi har forbrændt så meget på pisterne. Hvis du føler dig overtalt til at skifte Mallorca ud med Østrig, kan du købe lækkert skitøj fra Aclima her.

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.