Artikler om Sundhed

Økologi er godt for kroppen og godt for bevidstheden

Økologi er godt for kroppen og godt for bevidstheden

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Fokus på økologi øges hele tiden, og ofte er det især i sammenhæng med debatten omkring bæredygtighed og klimaforandringer, at emnet falder på økologi. Og selvom økologi er et vigtigt aspekt i denne debat, er økologi også en positiv ting i andre sammenhænge – økologi er nemlig også godt for din krop, og kan være en faktor i at holde dig sund. Så det er kun en god ide at købe økologisk, da det har fordele på flere forskellige punkter.

Spar dig selv for sprøjtemidler og ukendte gifte

En af de største fordele ved økologi, er at der er strammere krav de steder, hvor økologiske ting bliver produceret. En af de krav er f.eks., at økologiske fødevarer ikke må sprøjtes med pesticider og andre unaturlige sprøjtemidler. Det er sundt for dig i din forstand, at du er sikker på, at du ikke får disse sprøjtemidler, og i værste tilfælde gifte, ind i kroppen. Udover det er disse sprøjtemidler også en af de største trusler mod vores grundvand, og det er derfor generelt en god ide at købe økologi, når det er muligt for også at gøre en forskel der – men det er altså i den grad også godt for din sundhed.

Økologien er blevet meget varieret

Selvom mange mennesker forbinder økologi med grøntsager og andre fødevarer, er økologi efterhånden blevet et meget varieret begreb. Dette er nok mest takket være det store fokus på bæredygtighed og en grønnere verden. Det betyder for dig, at du kan købe alt fra økologiske æg og økologisk kaffe til økologiske sweatre og sengetøj. Det er næsten muligt for dig at finde økologiske varianter, af alt det du køber, så hvis du har lysten – og det økonomiske overskud, da økologi ofte er lidt dyrere end konventionelle varer – er økologi helt klart noget, du bør overveje.

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.