Artikler om Sundhed

Regressionsterapi: Det skal du vide om terapiformen

Regressionsterapi: Det skal du vide om terapiformen

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Har du brug for at komme på en rejse tilbage i tiden? En rejse, hvor du kan genopleve nogle af dine tidligste barndomsminder og traumer. Med regressionsterapi er det muligt at blive guidet tilbage til oplevelser, som kan have sat dybe spor i dig.

Terapiformen kan bruges til mange forskellige ting og kan være med til at forløse nogle problemer, der har rod langt tilbage.

Tilbage til din fortid

Med regressionsterapi ledes man tilbage til sin egen fortid. Der kan ligge en hel del oplevelser i fortiden, som har betydning for ens nuværende liv. Derfor kan terapi, som forarbejder fortiden, være med til at ændre ens nuværende følelser.

Ofte er det vanskeligt at huske oplevelser langt tilbage i fortiden, men regressionsterapi kan gøre dette muligt. Igennem den guidede terapi kan man få adgang til minder, man troede, at man havde glemt.

Du kan læse meget mere om regressionsterapi og få en større forståelse for terapiformen, før du tager den endelige beslutning.

Se dine oplevelser i et nyt lys

Når man bevæger sig bagud i tid, kan man opleve gamle oplevelser igen. Det betyder dog ikke, at man kan ændre på fortiden. Fortiden er, som den er, og det kan man ikke ændre på.

Med regressionsterapi kan man se på sine oplevelser med andre øjne. Hvis man har oplevet noget i sin barndom, kan man se det fra et andet perspektiv som voksen. Det kan gøre meget for ens oplevelse af situationen.

Hvorfor regressionsterapi?

Regressionsterapi kan bruges i mange situationer. Et eksempel er indenfor dårlige vaner. Det kan være rygning eller neglebidning, som kan være meget generende i hverdagen.

Disse vaner kan trække tråde hele vejen tilbage til barndommen. Derfor kan regressionsterapi afhjælpe disse vaner.

Generelt kan det være med til at give afklaring ift. tanker og problemer, vi ikke ved, hvor kommer fra.