Artikler om Sundhed

Rejs dig og tab dig

Rejs dig og tab dig

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Udover at man ikke taber sig af at sidde stille hele dagen, så er det heller ikke sundt. Vores kroppe er lavet til at bevæge sig. I dagligdagen er der desværre alt for mange af os, der er for dårlige til at komme op og stå, og mange sidder bag deres skrivebord 8 timer om dagen mere eller mindre uden at rejse sig, hvilket er en bombe under vores sundhedssystem og ikke mindst vores generelle sundhed.

Ryggen skal bevæges

Vores rygge har brug for at blive brugt, og har ikke godt af at sidde i den samme stilling i alt for mange timer om dagen. Endnu værre er det, hvis man så oveni sidder i en stilling, der er ikke er god for ryggen. Har du et stillesiddende arbejde, er det derfor uhyre vigtigt at du sidder på en stol, hvor der er den rette støtte til ryggen og lænden, så du ikke får dårlig ryg. Vælg ergonomiske kontorstole og sørg for at prøve dem inden du køber den. Beskrivelser kan sige meget om en stol, men du ved aldrig om den passer før du rent faktisk har prøvet den.

Rejs dig op for vægtens skyld

Vi skal op og stå, både for vores rygges skyld og for forbrændingens. Når vi står op forbrænder vi langt mere end når vi sidder ned, og det kan derfor sende din forbrænding i vejret. hvis du står op og arbejder. En god tommelfingerregel er, at du skal stå op i 10-15 minutter for hver time du arbejde.  Med et hæve sænkebord kan du uden de store problemer rejse dig og arbejde, og selvom 10-15 minutter måske ikke lyder af meget, kan det hurtigt nærmer sig et par timer hver eneste dag, hvilket har en stor betydning.

Sæt en alarm

Det kan være svært at indarbejde en nu rutine, hvis man er vant til noget andet. Det kan derfor være en god ide at sætte en alarm på telefonen til hver time, så du ved, at nu skal du rejse dig, og nu skal du sætte dig. Når du har gjort det et par uger, bliver det rutine, og du tænker ikke længere over det.

 

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.