Artikler om Sundhed

Stå ikke alene med vægttab – få hjælp fra professionelle

Stå ikke alene med vægttab – få hjælp fra professionelle

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

At være en smule overvægtig er ikke noget at skamme sig over. For så længe du er tilpas i din egen krop, og du ikke mærker symptomer på livsstilssygdomme, er alt vel. Ønsker du imidlertid at tabe dig, enten af nød eller lyst, er hjælpen nem at finde. Danmark rundt står professionelle parat til at hjælpe dig med dit vægttab. Det gælder såvel i hovedstaden som vestpå, fx Holbæk og Odsherred.

Tab vægt på en sund måde – ikke ved at sulte dig selv

Der er sunde måder at tabe vægt på – og usunde måder. En usund måde er at reducere dit indtag af kalorier drastisk fra den ene dag til den anden for at sulte dig tynd, hvorved du risikerer ikke at få den nødvendige næring til at holde dig kørende gennem dagen. Den sundere måde er sammen med en klinisk diætist at lægge en plan, der indbefatter træning og gradvis omlægning af dine madvaner.

Hjælp til vægttab hos en klinisk diætist

Hos en klinisk diætist får du en kontaktperson, der støtter op om dig hele vejen fra start til slut og evt. kan lægge lokaler til din træning. Med den type hjælp kommer du godt ind i rutinen, der skal bryde de dårlige vaner, så du kan få en krop, du er tilfreds med. Vægttab kan ske i det tempo, du har det bedst med. Sjældent vil en diætist sætte dine mål for dig – kun hjælpe dig med at nå dem.

Husk også hjælp til at omlægge din kost

Kostvejledning bør du få sideløbende med hjælp til træning, så du lærer at matche din diæt med det behov for energi og næring, din nye aktive livsstil kræver. Ved at omlægge den kost, der gjorde dig overvægtig, til en sund kost, vil du også opleve større mentalt overskud – du kan bruge på træning.

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.