Artikler om Sundhed

Tips til at holde motivationen oppe

Tips til at holde motivationen oppe

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

En af de suverænt sværeste egenskaber er at holde sin motivation vedlige over en længere periode. Hvis du før har dyrket motion på regelmæssig basis, har du sikkert selv prøvet det. Det er bare nemmere at komme op at træne eller ud at løbe, hvis motivationen er høj.

Motivationen er altid høj, når man starter med noget nyt, men i mange tilfælde falder den stille og roligt med tiden. Det er helt naturligt. Men er der ikke noget, som man kan gøre for at holde motivationen vedlige? Jo, det er der – og det er noget, som du vil blive præsenteret for i de nedenstående afsnit.

Nyt udstyr kan gøre en forskel

Når man dyrker motion – hvad enten der er styrketræning, løb eller noget helt tredje – har man brug for træningsudstyr. Hvis du oplever, at din motivation er falmende, kan det faktisk godt betalte sig at købe nyt træningsudstyr. Det kunne for eksempel være nye løbesko. Når du køber nye løbesko, er det i høj grad noget, der kan give dig et boost af motivation, som du kan bruge til at komme afsted!

Men man kan jo ikke blive ved med at købe nyt udstyr hver gang, man oplever et fald i motivationen. Derfor er der selvfølgelig også andre ting, som du kan gøre.

Vær realistisk uden at blive uambitiøs

En af de største faldgruber i forhold til vedligeholdelse af motivation er, at man sætter for høje krav til sig selv. Hvis man bilder sig selv ind, at det eneste rigtige er at dyrke motion hver eneste dag, skal der ikke meget til at påvirke motivationen i en negativ retning.

Det er langt bedre at være realistisk med dine målsætninger. På den måde er det nemmere at være tro mod sig selv, hvilket er noget, der kan bidrage til at motivationen oppe i længere tid.

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.