Artikler om Sundhed

Tre gode grunde til at bestille frugt og grønt til døren

Tre gode grunde til at bestille frugt og grønt til døren

De hyperlænker du finder i dette indlæg er af kommerciel karakter og dermed er indhold og link af betalt karakter.

Hvis du har hørt om frugt og grøntkurve, og nu står og overvejer, hvorvidt du skal bestille hjem – måske bare for at prøve det – så får du her tre gode grunde til det. Lige meget om man er privat eller erhvervsejer, kan der være fordele ved at bestille frugt- og grøntkurve hjem til døren, og et par af dem er listet nedenfor.

Tilpas det efter behov

Den første pointe som ofte gives ved Frugt og grønt til døren – firmafrugt & Frugtordning – Virksomheder og privat – FrugtKurven er at levering kan tilpasses efter behov. Hvis nu du kun ønsker det om mandagen til frokosttid, eller gerne vil tilbyde frugt og grønt til dine medarbejdere hver dag, hele dagen, kan du tilpasse din bestilling efter det. Der er forskellige frugt- og grøntkasser til bestilling, som gerne skulle kunne dække, lige netop de behov du og din virksomhed har. 

I kan også prøve forskellige sammensætninger, indtil I finder en, der fungerer for jer. 

Nemt at bruge – og god kvalitet

En Frugtordning og FrugtKurve til virksomheder – frugt leveret til døren erhverv er først og fremmest nemt. I kunne naturligvis godt sætte tid, kræfter og ressourcer af til at hente frugt og grønt selv – hvilket især for større virksomheder og erhverv kan blive tids- og arbejdskrævende – men hvorfor gøre det, når kvaliteten ikke daler, ved at man bestiller frugt- og grøntkasser? Det er altså både nemt og der er andre, der sørger for, at kvaliteten er i top. 

Højnet motivation på arbejdspladsen

Slutteligt kan nævnes, at der for erhverv og virksomheder, hvor der render medarbejdere rundt på pladsen, og varetager et bestemt arbejde, at frugt- og grøntkasser kan være med til at højne motivationen og trivslen på arbejdspladsen. Det kan være et ekstra gode, som de kan se frem til i hverdagen, og så er det lækkert at have en snack enten til formiddagen eller eftermiddagen, hvor der måske er behov for en hurtig pause.

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.